Nyheter, FireSeal Doc

FireSeal lanserar digitalt verktyg för företag som arbetar med brandtätning

FireSeal är en av Sveriges främsta tillverkare och utvecklare av brandtätningsprodukter och brandtätningscertiferingar, med över 40 års branscherfarenhet. Nu lanserar de FireSeal Doc – ett gränsöverskridande digitalt verktyg som effektiviserar och förenklar arbetet för företag som arbetar med brandtätning.

FireSeal Doc är ett webbgränssnitt med tillhörande mobilapplikation, framtaget för att underlätta arbetet för arbetsledare och applikatörer ute på fältet.

– Att administrera brandtätningsuppdrag och ha en effektiv kommunikation med samtliga medarbetare inom projektet har länge varit onödigt krångligt. På samma sätt har det också varit omständigt för den som genomför själva brandtätningen att dokumentera och sammanställa rapporter på sina jobb, säger Jonas Svensson, marknadschef på FireSeal, och fortsätter:

– Det har funnits en handfull verktyg för detta, men enligt flera av våra kunder och samarbetspartners har de flesta varit lite otympliga och svåranvända. Därför har vi tagit fram ett lättanvänt verktyg som kan användas av alla i företaget, och där allt från planering till dokumentation kan skötas på ett smidigt sätt.

FireSeal Doc kan användas av såväl arbetsledare som applikatör och erbjuder flera funktioner som förenklar hanteringen av brandtätningsuppdrag. Bland annat:

  • Snabb och smidig planering och hantering av samtliga projekt, med all tillhörande information.
  • Dokumentera utförda brandtätningar direkt i mobilapplikationen.
  • Möjlighet att dela projekt med kollegorna.
  • Enkel uppladdning av bilder och ritningar, med möjlighet att göra markeringar direkt på de uppladdade ritningarna.
  • Offline-läge i mobilapplikationen, som tillåter smidigt arbete även utan uppkoppling.
  • Möjlighet att skapa rapporter i Excel och pdf-format, kompletta med all information.

 

FireSeal Doc är gratis och mobilappen finns att ladda ner i App Store och Google Play Store. Du kan också läsa mer om verktyget här.

Jonas Svensson, marknadschef på FireSeal, presenterar FireSeal Doc-appen


För mer information och pressmaterial, kontakta Jonas Svensson, marknadschef på FireSeal:

070 669 61 99
jonas.svensson@fireseal.se