Montering & Dokumentation, FireSeal Doc

Så effektiviserar digitala verktyg era brandtätningsuppdrag

Att planera in uppdrag, hantera dem medan de pågår och säkerställa att brandtätning och dokumentation utförs korrekt kräver struktur och kontroll. Framför allt när det är stora uppdrag det rör sig om. Men det behöver inte vara ett svårt arbete. Med rätt digitala verktyg kan du och ditt företag spara tid och frustration, och få ett effektivare arbete på köpet.

Så underlättar ett digitalt verktyg brandtätningsarbetet

1. I ett bra digitalt verktyg bör du kunna hantera hela uppdragsprocessen: från planering till dokumentation och rapportering. Genom att ha all nödvändig information samt allt du behöver för att hantera hela processen på ett enda ställe kan du spara tid, få bättre överblick och minimerar risken att någon information går förlorad.

2. Den interna kommunikationen blir smidigare med ett digitalt verktyg som kan användas av alla inblandade i uppdraget, såväl arbetsledare som applikatör. Om verktyget tillåter de enskilda tätningsuppdragen att delas mellan användare får du bättre överblick över vilka projekt som är på gång.

3. Ett gränsöverskridande verktyg som kan användas i både webb och app blir platsoberoende och underlättar arbetet. Oavsett om du arbetar från datorn på ett kontor eller är ute i fält och tätar, kan du komma åt verktyget. En fördel är om verktyget även har offline-funktion, så att det kan användas även när du som applikatör inte har mobilen uppkopplad.

4. Snabbare och enklare dokumentation. Tiden då du som applikatör använde papper och penna för att dokumentera dina tätningar, och timmar åt att sammanställa bilder och information, är över. Med ett digitalt dokumentationsverktyg kan du säkra ett ordentligt resultat, snabbt och enkelt. Titta efter verktyg där du kan ladda upp och spara dina bilder direkt, och där du får utrymme att dokumentera all information som inspektören kommer att titta efter.

Under det senaste året har vi utvecklat vårt eget verktyg: FireSeal Doc. I det får du hjälp med precis de punkter vi nämner ovan – plus lite till. Verktyget är kostnadsfritt och anpassat för att fungera för alla som utför brandtätningsuppdrag. Läs mer om verktyget här!

 

New call-to-action